Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Wat zijn Cosmeceuticals?

Onder de term cosmeceuticals valt huidverzorging met een extra dimensie aan (medische) werkstoffen. Deze medisch bewezen werkstoffen beschikken over een effectievere samenstelling dan basis cosmetica. Zo vind je in cosmeceuticals medische ingrediënten terug die in ‘gewone’ cosmetica niet gebruikt mogen worden. C-ME Skincare is een cosmeceutical en bevat sterke werkstoffen en concentraties. Deze zijn speciaal voor C-ME Skincare samengesteld en ontwikkeld in een laboratorium om gericht ingezet te kunnen worden in onze eigen acht klinieken. Zowel de klinieken van DermaClinic als C-ME Skincare zijn uit passie opgestart door cosmetisch arts KNMG Dr. Catharina Meijer.

Cosmeceuticals zorgen ervoor, aldus Catharina, dat je effectiever kunt zijn in het verbeteren van de huidkwaliteit. Deze groep van skincare producten biedt een mogelijkheid waarmee je zonder ingrepen dynamische rimpels zoals kraaienpootjes en fijne lijntjes zichtbaar kunt verzachten.

De oplossing tegen huidproblemen

Goed nieuws! Vanaf nu zijn onze producten ook beschikbaar met een online skinconsult en kun je C-ME skincare in onze online webshop terugvinden en aankopen! Ook de begeleiding zal net zo krachtig zijn; maar online en flexibel in te richten. Perfect voor als je niet direct om de hoek woont van onze kliniek of als je minder tijd en/of mogelijkheden hebt maar wel een mooie en gezonde huid wenst.

Het gebruik en het advies voor het inzetten van de huidverbeterende C-ME producten is vanaf nu ook online verkrijgbaar en biedt een oplossing bij zware huidproblematiek als acne, onzuiverheden, huidverslapping, rosacea en hyperpigmentatie. Wegens de bewezen effectiviteit en door veelvuldig gebruik in de klinieken, wordt C-ME Skincare door de cosmetische artsen zelfs ingezet voor huidverjonging naast de botuline toxine- of fillerbehandelingen in onze klinieken. Skincare met impact!

Kun je met cosmeceuticals de huidveroudering vertragen?

Cosmeceuticals zijn  de mogelijkheid waarmee je effectiever kunt zijn in het verbeteren van de huidkwaliteit. Deze groep skincare producten biedt een mogelijkheid waarmee je zonder ingrepen dynamische rimpels zoals kraaienpootjes, en fijne lijntjes zichtbaar kunt verzachten.

Optimaal huidgevoel ervaren, zonder oneffenheden…

Veel van onze cliënten die voor een consult in onze klinieken komen, geven aan dat zij mooier ouder worden, maar weten niet exact hoe. Ze geven aan dat hun huid er vermoeid en grauw uitziet en ze ervaren veelal een gespannen huidgevoel. De cliënten willen graag weer in de spiegel kijken en het gevoel ervaren dat hun huid gezond en fris is en dat hun spiegelbeeld weer past bij wie ze willen zijn. Ze willen hun jeugdigheid terugzien zonder direct een medische ingreep. Een mooie roze teint en een huid zonder oneffenheden is waar de meesten naar opzoek zijn. Vanuit deze vraag is C-ME Skincare ontstaan.

Wat kun je doen bij huidproblemen?

Je goed laten informeren over de inzet van hoog werkzame skincare en een individueel op maat geboden C-ME Skincare huidprotocol zal effectief zijn en snel een langdurig resultaat bieden.

Vier meest voorkomende huidproblemen oplossen door (thuis-) behandeling met Cosmeceuticals:

Catharina Meijer zit al bijna twintig jaar in het cosmetisch vak en in de acht klinieken komen de cosmetische artsen en huidtherapeuten veel verschillende en veelvoorkomende huidproblemen tegen. Met C-ME Skincare worden deze imperfecties effectief behandeld.

Huidprobleem 1: Rosacea

Een huid met rosacea is met een protocol prima te ontdoen van nare roodheid en een branderig huidgevoel. Het vergt wel thuisondersteuning en een aanpassing in je reiniging en verzorgingsroutine. C-ME Skincare heeft een rosacea protocol waarbij er met een dagelijkse skincare routine snel een zichtbaar resultaat en een sterkere huid kan worden verwacht. Een weerbare huid zonder branderig huidgevoel.

Huidprobleem 2: Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie is goed te behandelen met de juiste thuisverzorging en producten aangeschreven door een erkend cosmetisch arts. Met een op maat gecreëerd protocol kan dit probleem zichtbaar veranderen. De huid zal met een skincare routine van C-ME de extreme pigmentatie aanpakken en egaliseren. Pigmentvlekken worden zichtbaar zachter of verdwijnen, met een egale teint als resultaat. Wel is het belangrijk om je huid altijd te blijven beschermen met een goede UV-filter met UV-A UV-B en HEV. Dit zal ook in ieder skincare protocol van C-ME worden geadviseerd.

Huidprobleem 3: Verslapping van de huid

Ook basis ingrediënten kunnen een bereik bieden maar de effectievere cosmeceuticals bevatten veelal een geneeskrachtige formulering die dieper doordringt in de huid. Een huidactivering in de diepere huidlagen geeft een hoogwaardig bereik in huidverbetering en huidverjonging. Met een professioneel skincare product zal dat haalbaar zijn. C-ME Skincare heeft een professioneel retinol skincare programma ontwikkeld die uitstekend effect laat zien op korte en langere termijn; een directe stevigheid op korte termijn en op langer termijn een egaal en zeer stevig huidresultaat. Daarnaast is de ingekapselde retinol in de C-ME producten wetenschappelijk bewezen effectief bij huidverjonging en anti-ageing.

Huidprobleem 4: Onzuiverheden en Acné

Helaas heb je om een huidprobleem op te lossen een integrale benadering nodig. Dat betekent dat een gezonde leefstijl, – voedingspatroon en een gedegen skincare routine daarbij van belang zijn. Met een professioneel skincare product zal een huidprobleem zich sneller kunnen oplossen. Daarnaast zullen er geen risico’s ontstaan waarbij een verkeerd of te zwaar (thuis-)behandelingsprotocol (diepe) littekens kan veroorzaken. C-ME Skincare heeft een professioneel acne skincare programma ontwikkeld dat een uitstekend effect laat zien op korte en langere termijn; een directe vermindering van onzuiverheden en ontstekingen in de huid op korte termijn en op langer termijn een egaal en zeer glad huidresultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden met C-ME Skincare? Laat je informeren en boek een online skinconsult met onze professionals!