Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Acne

Heb je last van onzuiverheden, ontstekingen en verstopte poriën of mee-eters? De effectieve producten van C-ME Skincare werken zuiverend en behandelen zo doelgericht puistjes en actieve acne.

Onze actieve formuleringen zijn afgestemd in een skincare protocol om een onzuivere huid tegen te gaan. Startend met een goede dagelijkse reingingsroutine; Cleanse & Prepare. Daarnaast zul je je huid een bescherming moeten bieden met een luchtige day serum die je huid krachtig en weerbaar maakt tegen tegen bacteriën en invloeden van buitenaf. Zonder je huid en poriën te verstoppen.


Een zuivere huid zonder acne begint bij een goede reiniging en het reguleren van de talgproductie.


Na het gebruik van C-ME Deep Cleanser en C-ME Vivid Scrub komen onze Clarifying Pads in beeld. De pads zijn doordrenkt met onder meer salicylzuur, een zuiverend ingrediënt dat ontstekingen van de acne tegengaat en verhelpt. Het zuur werkt diep in de huid, lost talg op en verwijdert dode huidcellen. Daarmee voorkom je blokkades.

Na de Clarifying Pads is het C-ME Daily Exfoliant die je een dagelijkse peeling bezorgt. Dit product stimuleert huidvernieuwing en heeft tegelijkertijd een verzachtende, kalmerende werking door aloë vera, groene thee en kamille.

Verzorgen in 3 stappen

Met de juiste huidverzorgingsstappen wordt je mooie huid nog mooier. Volgens dr. Catharina Meijer van DermaClinic bestaat een huidverzorgingsroutine uit in ieder geval drie stappen:
Cleanse & PrepareBoostProtect & Prevent

Alle producten in de winkelmand