Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

‘C-ME is een verademing vergeleken met andere skincare-producten’

Stephanie (41 jaar) werkt als PR- en communicatieprofessional en coach. In dit blog volg je haar eerste maanden met C-ME skincare. Haar wens is een algehele huidverbetering en een gerichte aanpak op haar hardnekkige hyperpigmentatie.

Het resultaat? Directe pigmentatie vermindering, poriën verfijning en een egale teint. Zonder make-up de deur uit? Dat is geen probleem meer! Hoe ze het ervaart lees je hier.

Update start januari

“Door de jaren heen heb ik al veel geld uitgegeven én verspild aan skincare. Ik ben best gevoelig voor de mooie beloften die veel merken doen. Meestal loopt het gebruik van die producten uit op een teleurstelling, als ik al effect zie.

Cosmetisch arts thuis

Ik heb last van hyperpigmentatie, grovere poriën en soms een vlekje of puistje. De pigmentatie is best hardnekkig en moeilijk weg te krijgen. Ook begin ik wat meer rimpels en lijnen te zien als ik in de spiegel kijk. Maar ik begin liever niet aan botox of fillers. Toen ik hoorde over C-ME Skincare was mijn interesse meteen gewekt. Je haalt met gebruik van deze productlijn als het ware de cosmetisch arts in huis en je huid zou binnen twee tot vier maanden significant verbeterd moeten zijn.

Vakvrouw

Ik ben na de genoemde teleurstellingen niet zo makkelijk meer te overtuigen als het om skincare gaat. Toch wilde ik een C-ME routine graag proberen; mede omdat ik Catharina Meijer, CEO en Founder C-ME Skincare, een zeer ervaren vakvrouw vind. Ze is deskundig en weet veel over behandelen van pigmentvlekken. Ik ging bij DermaClinic langs voor een huidanalyse. Hierna kreeg ik producten mee die aansluiten op de specifieke behoeften van mijn huid, voor gebruik in de ochtend en/of de avond.”

Hardnekkige pigmentvlekken

Omdat mijn pigmentvlekjes erg hardnekkig zijn, heb ik van de huidtherapeut aanvullend op mijn C-ME protocol hydrochinoncrème voorgeschreven gekregen (via de apotheek). Dit gebruik ik samen met de Retinol Bright Skin 1% van C-ME. Deze combinatie geeft mijn huid een brightening boost; want de hyperpigmentatie wordt even extra diep in de huidlagen aangepakt. Mijn huid reageerde de eerste dagen best heftig op de crème door rood te worden en een beetje trekkerig aan te voelen. Maar dat is nu, drie weken later, zo goed als over. En omdat het effect zichtbaar begint te worden ben ik zeer benieuwd naar de mogelijkheden en effecten die nog volgen.

— Update na 2 maanden —

Huid aan het werk

“De eerste paar dagen reageerde mijn huid vrij heftig door rood te worden en een beetje te vervellen. Dat was mij van tevoren ook verteld, dus ik was voorbereid. Ik vond het niet erg, het is een teken dat de huid aan het werk is. Je kunt het vergelijken met een nieuw en stevig fitnessregime. Als je begint, moet je conditie opbouwen. Je krijgt spierpijn; hier moet je even doorheen. Maar dat gevoel geeft ook voldoening, omdat je weet dat je goed bezig bent. Daarna zul je resultaat zien, werd mij verteld. Hetzelfde geldt voor je huid. Ondertussen bleef ik in contact met de skincare professionals binnen DermaClinic.

Felbegeerde glow na twee maanden

Het resultaat? Ik ben echt onder de indruk!
Ik heb meer kleur in mijn gezicht omdat mijn huid beter doorbloed is. Mijn poriën zijn verfijnder en ik heb die felbegeerde ‘glow’. Ook mijn pigmentvlekken zijn kleiner, lichter en veel minder zichtbaar geworden. Daarbij zijn de diepere lijnen in mijn gezicht vervaagd, fijne lijntjes verminderd en heb ik zelfs nauwelijks onzuiverheden meer. 

Protocol voor huidverzorging

Iedere drie weken ga ik langs DermaClinic Utrecht voor controle. Er wordt niet alleen naar de conditie van mijn huid gekeken, maar ook gevraagd hoe ik het protocol ervaar. Het volgen van een strikt stappenplan met producten die zo diep inwerken op de huid is namelijk best intens. Het is even een inspanning, maar de beloning is een blijvende verbetering van de huid. Dat je meteen effect ziet en voelt, werkt enorm motiverend. 

Zonder make-up de deur uit

Als ik nu wakker word en in de spiegel kijk, zie ik een gezonde en frissere huid. Veel egaler. Ik durf zelfs zonder make-up de deur uit! Ik ga nog enkele weken door, dan heeft het protocol zijn maximale werking bereikt. Daarna bespreken we welke producten ik blijf gebruiken. Maar C-ME is nu al een verademing vergeleken met alle andere producten die ik ooit heb gebruikt.’ 

–Update na ruim 3 maanden —

Mijn ervaring met C-ME skincare na 3 maanden

Ik ben inmiddels helemaal gewend aan mijn routine met de producten uit de PRO-set van C-ME. Het kost me per dag wel een paar minuten extra. Tegelijkertijd ben ik minder tijd kwijt aan het aanbrengen van make-up. Ik gebruik namelijk geen foundation meer. Ook blush vind ik lang niet altijd nodig omdat mijn huid veel beter doorbloed is en meer kleur heeft. Ik gebruik op bepaalde plekken alleen nog wat concealer. 

Altijd SPF

Ik heb er hard aan gewerkt om dit resultaat te bereiken en daarom blijf ik C-ME gebruiken. Mijn favoriete product is de Retinol Bright Skin 1%, die doet z’n werk echt ontzettend goed! Ook ga ik nooit meer de deur uit zonder zonbescherming. Ik ben enthousiast over de UV Protector SPF 30, die nu naast UV ook HEV bescherming biedt; dat staat voor ‘high energy visible’ licht straling. Denk daarbij aan licht van computerschermen, tablets en mobiele telefoons.

Perfecte moment nieuwe skincare routine

Twijfel je om te beginnen met C-ME, omdat je opziet tegen de reactie van je huid? Niet doen! Een huidtransformatie kost tijd en inspanning maar het effect is dusdanig mooi dat je huidconditie een flinke boost krijgt; en dat zie je! De ideale periode is in de herfst/winter periode; het is steeds vroeger donker buiten en daardoor is er dus (bijna) niemand die het ziet als huid eventueel wat gaat vervellen en herstellen. Na enkele dagen is het vervellen over en dan is het verschil al direct zichtbaar; dat geeft een dosis motivatie om door te blijven zetten. Ik heb gekozen voor de meest krachtige insteek; zodat het resultaat bij mijn pigmentatie het meest effectief is.

Er is met C-ME Skincare een start te maken op ieder niveau; lichtere start met bijvoorbeeld een perfecte reiniging in 3 stappen Cleanse & Prepare of met de Premium START-set waarbij de dosis Retinol later of in een andere sterkte kan worden toegevoegd. Laat je goed informeren en bespreek de mogelijkheden tijdens een (online) consult.