Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

‘C-ME is een verademing vergeleken met andere skincare-producten’

Stephanie (40 jaar) gebruikt sinds twee maanden C-ME skincare. Ze heeft een vriend en een zoontje en werkt als interim PR- en communicatieprofessional en coach.

–Update 19 februari 2021 —

Mijn ervaring met C-ME skincare na 4 maanden

Ik ben inmiddels helemaal gewend aan mijn routine met de producten van C-ME. Het kost me per dag wel een paar minuten extra. Tegelijkertijd ben ik minder tijd kwijt aan het aanbrengen van make-up. Ik gebruik namelijk geen foundation meer. Ook blush vind ik lang niet altijd nodig omdat mijn huid veel beter doorbloed is en meer kleur heeft. Ik gebruik op bepaalde plekken alleen nog wat concealer. 

Hardnekkige pigmentvlekken

Omdat mijn pigmentvlekjes erg hardnekkig zijn, heb ik van de huidtherapeut aanvullend op mijn protocol hydrochinoncrème voorgeschreven gekregen (via de apotheek). Dit meng ik met de Retinol Bright Skin 1% van C-ME. Deze combinatie geeft mijn huid een boost: de hyperpigmentatie wordt even extra aangepakt. Mijn huid reageerde de eerste dagen best heftig op de crème door rood te worden en een beetje trekkerig. Maar dat is nu, drie weken later, zo goed als over.

Altijd SPF

Ik heb er hard aan gewerkt om dit resultaat te bereiken en daarom blijf ik C-ME gebruiken. Mijn favoriete product is de Retinol Bright Skin 1%, die doet z’n werk echt ontzettend goed! Ook ga ik nooit meer de deur uit zonder zonbescherming. Ik hoop dat de Skin Protector SPF 30, die nu verkrijgbaar is in een tube, er ook komt in sprayvorm. Dat lijkt me echt een aanwinst voor de skincarelijn.

Perfecte moment nieuwe eskincare routine

Twijfel je om te beginnen met C-ME, omdat je opziet tegen de reactie van je huid? Nu is de ideale periode: we zitten in lockdown, er is een avondklok en het is donker buiten. Er is dus (bijna) niemand die het ziet als je eventueel wat gaat vervellen. 

Update 22 januari 2021

Huid aan het werk

“De eerste paar dagen reageerde mijn huid vrij heftig door rood te worden en een beetje te vervellen. Dat was mij van tevoren ook verteld, dus ik was voorbereid. Ik vond het niet erg, het is een teken dat de huid aan het werk is. Je kunt het vergelijken met een nieuw en stevig fitnessregime. Als je begint, moet je conditie opbouwen. Je krijgt spierpijn; hier moet je even doorheen. Maar dat gevoel geeft ook voldoening, omdat je weet dat je goed bezig bent. Daarna zul je resultaat zien, werd mij verteld. Hetzelfde geldt voor je huid. 

Felbegeerde glow na twee maanden

Ik ben echt onder de indruk. Ik heb meer kleur in mijn gezicht omdat mijn huid beter doorbloed is. Mijn poriën zijn kleiner geworden en ik heb die felbegeerde ‘glow’. Ook mijn pigmentvlekken zijn kleiner en lichter aan het worden. Daarbij zijn de diepere lijnen in mijn gezicht vervaagd, fijne lijntjes verminderd en heb ik nauwelijks onzuiverheden meer. 

Protocol voor huidverzorging

Iedere drie weken ga ik langs DermaClinic Utrecht voor controle. Er wordt niet alleen naar de conditie van mijn huid gekeken, maar ook gevraagd hoe ik het protocol ervaar. Het volgen van een strikt stappenplan met producten die zo diep inwerken op de huid is namelijk best intens. Het is even een inspanning, maar de beloning is een blijvende verbetering van de huid. Dat je meteen effect ziet en voelt, werkt enorm motiverend. 

Zonder make-up de deur uit

Als ik nu wakker word en in de spiegel kijk, zie ik een gezonde en frissere huid. Veel egaler. Ik durf zelfs zonder make-up de deur uit! Ik ga nog enkele weken door, dan heeft het protocol zijn maximale werking bereikt. Daarna bespreken we welke producten ik blijf gebruiken. Maar C-ME is nu al een verademing vergeleken met alle andere producten die ik ooit heb gebruikt.’ 

Update 8 januari 2021

“Door de jaren heen heb ik al veel geld uitgegeven én verspild aan skincare. Ik ben best gevoelig voor de mooie beloften die veel merken doen. Meestal loopt het gebruik van die producten uit op een teleurstelling, als ik al effect zie.

Cosmetisch arts thuis

Ik heb last van hyperpigmentatie, grovere poriën en soms een vlekje of puistje. Ook begin ik wat meer rimpels en lijnen te zien als ik in de spiegel kijk. Maar ik begin liever niet aan botox of fillers. Toen ik hoorde over C-ME skincare was mijn interesse meteen gewekt. Je haalt met gebruik van deze productlijn als het ware de cosmetisch arts in huis en je huid zou binnen vier maanden significant verbeterd moeten zijn.

Vakvrouw

Ik ben na de genoemde teleurstellingen niet zo makkelijk meer te overtuigen als het om skincare gaat. Toch wilde ik C-ME graag proberen. Omdat ik Catharina Meijer, die de producten zelf ontwikkeld heeft, een vakvrouw vind. Ik ging bij DermaClinic langs voor een huidanalyse. Hierna kreeg ik producten mee die aansluiten op de specifieke behoeften van mijn huid, voor gebruik in de ochtend en/of de avond.”