Gratis persoonlijk advies en stappenplan
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

‘C-ME is een verademing vergeleken met andere skincare-producten’

Stephanie (40 jaar) gebruikt sinds twee maanden C-ME skincare. Ze heeft een vriend en een zoontje en werkt als interim PR- en communicatieprofessional en coach.

“Door de jaren heen heb ik al veel geld uitgegeven én verspild aan skincare. Ik ben best gevoelig voor de mooie beloften die veel merken doen. Meestal loopt het gebruik van die producten uit op een teleurstelling, als ik al effect zie.

Cosmetisch arts thuis

Ik heb last van hyperpigmentatie, grovere poriën en soms een vlekje of puistje. Ook begin ik wat meer rimpels en lijnen te zien als ik in de spiegel kijk. Maar ik begin liever niet aan botox of fillers. Toen ik hoorde over C-ME skincare was mijn interesse meteen gewekt. Je haalt met gebruik van deze productlijn als het ware de cosmetisch arts in huis en je huid zou binnen vier maanden significant verbeterd moeten zijn.

Vakvrouw

Ik ben na de genoemde teleurstellingen niet zo makkelijk meer te overtuigen als het om skincare gaat. Toch wilde ik C-ME graag proberen. Omdat ik Catharina Meijer, die de producten zelf ontwikkeld heeft, een vakvrouw vind. Ik ging bij DermaClinic langs voor een huidanalyse. Hierna kreeg ik producten mee die aansluiten op de specifieke behoeften van mijn huid, voor gebruik in de ochtend en/of de avond.”

In de volgende update zie je de voortgang van Stephanie.