Voor jouw natuurlijke schoonheid
Cosmeceuticals
Gratis verzending
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Carlijn vertelt over haar ervaring met Felice Skincare

Pigmentvlekken leken me altijd iets voor oudere dames. Iets wat ik weleens zag bij de buurvrouw of een tante op leeftijd. Mij zou het in ieder geval nog láng niet overkomen. Oh wat zat ik ernaast toen ik vorig jaar zomer ineens een flinke pigmentophoping boven mijn linkerwenkbrauw ontdekte. Was dit dan die gevreesde pigmentatie waarvan ik had gezegd dat ik daar – gezien mijn SPF-obsessie – niet mee te maken zou krijgen? Vastbesloten dit ‘probleem’ de kop in te drukken, sloeg ik aan het googelen. Welke ingrediënten zouden me van pigment af helpen? Vitamine C moest ik hebben, en niacinamide. Ik smeerde en smeerde, maar de pigmentvlek werd er geen tint lichter op. Ik had me er al bij neergelegd dat camoufleren dagelijkse kost zou worden toen ik op Instagram Felice Skincare tegenkwam. Een van de indicaties die deze skincare zou kunnen aanpakken, was pigmentatie. Klonk me als muziek in de oren!

Let’s go!  

Ik was aanvankelijk wat sceptisch (immers: skincare die pigmentatie écht kan laten verdwijnen, was ik in mijn 10-jarige carrière als beautyjournalist nog niet tegengekomen) maar zag al na een week dat de pigmentvlek op mijn voorhoofd lichter werd. Ik kreeg meer en meer plezier in mijn routine naarmate ik meer resultaat zag. En dan die zachte huid, niet normaal. Door dagelijks mechanisch én chemisch te exfoliëren met de Felice Skincare producte, was mijn huid nog nooit zo zacht en glowy geweest. Hier kon ik wel aan wennen. 

Na 2 maanden gebruik Felice Skincare routine

Flash forward: het is twee maanden later en ik heb al een aantal flacons Vivid Scrub, Clarifying Pads, Antioxidant Day Serum, Retinol Bright 0,25% én Retinol Bright 1% versleten. Een belangrijke toevoeging aan de routine is een hydrochinoncrème; een product dat alleen op aanvraag verkrijgbaar is bij de apotheek. Wat hydrochinon doet? Het stofje remt de aanmaak van pigment in de huid en is in staat bestaande pigmentatie te verlichten. Voor een diepe penetratie meng je de crème met het Retinol Serum – 0,25% om te starten, daarna mocht ik over naar Retinol Bright Skin 1% – van Felice Skincare. Een soort dreamteam dat je sneller van pigmentatie af helpt, zeg maar. Ik ben inmiddels bijna van mijn pigmentatie af, en dat in nog geen twee maanden. Mijn advies: go for it, samen met die geweldige Felice Skincare producten die de beste versie van je huid onthullen.