Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

‘Eindelijk hoef ik mijn gezicht niet meer te camoufleren’

Kiki (31 jaar) gebruikt sinds enkele weken C-ME skincare

Kiki (31) is IC-verpleegkundige i.o. en rijdt fanatiek paard. Haar huid staat dus bloot aan veel extreem wisselende (weers)omstandigheden. De komende weken gaan we haar volgen. Kiki: ‘Investeren in skincare deed ik eigenlijk niet. Ik waste mijn gezicht onder de douche en smeerde af en toe een crèmepje op van de drogist. Dat leek me voldoende. Totdat ik door een vriend werd gewezen op de producten van C-ME.

Update – 18 oktober 2021

Het C-ME protocol heeft mijn huid absoluut verbeterd. Ik heb duidelijk minder pigmentvlekken en oneffenheden. Mensen om mij heen zien het ook en ik krijg regelmatig nog complimenten over hoeveel mijn huid verbeterd is. 

Ik ben C-ME blijven gebruiken. Één favoriet product heb ik niet, voor mij zijn het de producten samen die het juist doen. Ik heb een selectie gemaakt van de producten die voor mij het beste werken.

Update – 16 april 2021

‘Het is ongelooflijk maar waar: nog steeds zie ik elke dag verbetering. Ik kan bijna niet geloven dat ik voorheen alleen een crèmepje van de drogist gebruikte! 

Favoriete producten

Er zijn nu vier maanden om, de termijn waarop je optimaal resultaat ziet. Dat wil ik vasthouden en daarom blijf ik C-ME gebruiken. De cleanser, de scrub en de pads zijn mijn favoriete producten. Maar het liefst gebruik ik ze allemaal, voor het beste effect.  

Waar voor je geld

Ik ben helemaal gewend aan mijn routine en vind het leuk om bezig te zijn met goede verzorging. Je krijgt echt waar voor je geld, de producten gaan lang mee. Ik ben erg blij met mijn stralende huid en kijk uit naar een zomer zónder pigmentvlekken.’ 

Update – 23 februari 2021 –

Zichtbare frissere huid

Na de huidanalyse kreeg ik een advies op maat. De producten van C-ME die bij dit protocol horen, gebruik ik nu twee weken. De eerste week moest mijn huid enorm wennen. Ik had last van roodheid en mijn huid vervelde. In de tweede week werd mijn huid zichtbaar frisser. Ik heb altijd last gehad van oneffenheden op mijn kin. Die zijn aanzienlijk afgenomen. Daarnaast is mijn neus altijd wat roder dan de rest van mijn gezicht. Ook die roodheid is veel minder.  

Make-up op mondkapje

Mijn huid is egaler, frisser en zelfs strakker. Ik werk in de zorg en draag de hele dag door een mondkapje. Omdat ik mijn huid altijd camoufleer, zie je na een lange dag de strepen op mijn mondkapje zitten. Ik probeer het kapje altijd zo snel mogelijk weg te gooien zodat mijn collega’s het niet zien.  

Geen camouflage nodig

Sinds ik C-ME gebruik, is die camouflage niet meer nodig. Ik ben hierdoor veel zelfverzekerder geworden. Ongelooflijk eigenlijk, hoe belangrijk een mooie huid is voor je zelfbeeld. De werking van de C-ME-producten is enorm effectief. Dat crèmepje van de drogist laat ik voor wat het is.’

Tijdens de tussentijdse controle kreeg ik een foto te zien die vóór het gebruik van C-ME is genomen en is er eentje gemaakt van hoe mijn huid er nu uitziet. Wat een verschil! In twee maanden tijd is er veel gebeurd en ik zie nog steeds elke dag verbetering.  

Ritueel

Mijn huid is inmiddels helemaal gewend aan de producten. De roodheid is verdwenen en het vervellen is gestopt. Het gebruik van de producten is echt een ritueel geworden. Het kost even wat tijd maar het went snel. Wat de producten betreft, heb ik geen voorkeur. Alles werkt goed met elkaar samen. Toen ik in het begin last had van roodheid was de Rebalance wel extra fijn. 

Als sneeuw voor de zon

Mijn pigmentatie, de oneffenheden op mijn kin en de roodheid rondom mijn neus zijn helemaal verdwenen. Mijn huid is heel egaal. Ik heb zelfs het idee dat ik een andere teint heb gekregen, in die zin dat mijn huid veel frisser oogt.  

Update – 18 januari 2021 –

Pigmentvlekken

Ik had hem verteld over mijn pigmentvlekken. Elke zomer werden de vlekken erger terwijl ik me altijd goed insmeer en nooit vol in de zon lig. Ik schaamde me hiervoor en camoufleerde ze dan ook geregeld. Maar dat was slechts een tijdelijke oplossing. Ik werd nieuwsgierig naar de producten van C-ME en besloot een afspraak te maken bij DermaClinic voor een huidanalyse.

Sommige producten gebruik ik alleen ‘s ochtends, andere zowel in de ochtend als avond. Het is belangrijk om hierbij de juiste volgorde aan te houden. 

Bewustwording door huidconsult

Dr. Catharina Meijer, de cosmetisch arts die de producten ontwikkeld heeft, en huidtherapeut Esmee Van Weezep hebben mijn huid grondig onderzocht. Daaruit bleek dat ik inderdaad last heb van pigmentatie en van beginnende rosacea. Ze zijn heel kundig bij DermaClinic. Ik voelde me op mijn gemak en al mijn vragen werden beantwoord. Als je meer weet over de conditie van je huid, kun je er ook beter voor zorgen.

Foto van hyperpigmentatie bij Kiki