Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Het geheim van een jonge huid volgens dr. Catharina Meijer

De ingrediënten voor een zo lang mogelijk jeugdige huid? De juiste verzorgingsproducten gebruiken, goede begeleiding daarbij en injectables die passen bij jouw huidbehoeften. Dr. Catharina Meijer: “Door kwalitatieve skincareproducten te combineren met injectables als botuline toxine en fillers kan je veel bereiken.” In dit artikel vertellen we er meer over.

Gouden combinatie huidverjonging: injectables en cosmeceuticals

DermaClinic is gespecialiseerd in behandelingen met botuline toxine (botox) en fillers. We geloven in maximaal resultaat met een zo minimaal mogelijke dosering botuline toxine of filler. Dr. Meijer: “Met botuline toxine en fillers kan je heel veel. Injectables zijn in staat lijntjes te corrigeren of de contouren te verbeteren, waardoor vaak vanzelf een jeugdigere look ontstaat.” Maar dr. Meijer is ook van mening dat injectables een beperking hebben. “Injectables kunnen de huid zélf niet mooier maken en ook de structuur van de huid niet veranderen. Hiervoor zijn cosmeceuticals onmisbaar. Als je die twee combineert, kan je veel bereiken. Cosmeceuticals zoals de producten van C-ME ondersteunen het effect van botox en fillers en maken het effect duurzamer”, vertelt Meijer. Zo ontstaat die mooie, frisse en gezonde huid die langer jeugdig blijft. 

Altijd een protocol voor huidverjonging op maat

Wanneer je voor de producten van C-ME kiest, gaan we samen aan de slag volgens een protocol op maat. Iedere huid is immers anders, net zoals iemands wensen en behoeften. “Voor het beste huidresultaat is het belangrijk begeleiding en productadvies te krijgen. Ben je een poosje bezig met C-ME? Dan nodigen we je tussentijds uit voor een controle-afspraak, zodat we het protocol eventueel kunnen bijstellen. Ook ontvang je altijd coaching, zodat je het gebruik van de producten beter volhoudt”, legt dr. Meijer uit.

Innerlijk en uiterlijk zijn verbonden

Het geheime van een jonge huid schuilt ook van binnen. Dr. Meijer: “Met C-ME willen we innerlijke schoonheid in harmonie brengen met uiterlijke schoonheid. Dit begint met een evenwichtige, gezonde voeding. Maar ook voedingssupplementen kunnen bijdragen aan het uiterlijk van de huid.” Ook gelooft dr. Meijer heilig in een levensinstelling waarbij aandacht is voor gezond leven. “Dat wil zeggen: niet te veel in de zon zitten, niet aan je gezicht zitten, ook je hals en handen meenemen als je je insmeert.”

Over DermaClinic en dr. Catharina Meijer

Dr. Catharina Meijer is oprichter van landelijke kwaliteitsketen van cosmetische klinieken DermaClinic, voorzitter van de beroepsvereniging voor cosmetisch artsen NVCG, en dé voorvechtster van kwaliteitsverbetering en erkenning van de cosmetische geneeskunde. Dit laatste leidde eerder al de totstandkoming van de opleiding tot cosmetisch arts en de titelbescherming van cosmetisch artsen. Hiertoe werkte zij als voorzitter van de NVCG in de afgelopen zeven jaar intensief samen met de overheid en andere medische disciplines. Meijer is gedreven om kwalitatief hoogwaardige cosmetische behandelingen voor iedereen bereikbaar te maken zodat meer mensen eruit kunnen zien zoals zij zich voelen. DermaClinic staat dan ook voor maximaal resultaat zonder ingrijpende operaties. Dr. Catharina Meijer en haar collega’s werken alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Lees meer over DermaClinic >