Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

‘’Het is zeker twintig jaar geleden dat mijn huid er zo goed uitzag! Ik hoef geen injectables meer.’’

Sabine is 40 jaar en zit al zo’n tien jaar in het testteam van BeautyJournaal. Zes maanden lang heeft zij gebruikgemaakt van een persoonlijk C-ME huidverzorgingsroutine en naar eigen zeggen heeft ze nog nooit zo’n grote en gezonde transformatie van haar huid meegemaakt. Een feestje, volgens Sabine.

voor en na resultaat huidverzorgingsroutine

Persoonlijk intakegesprek voor een op maat huidverzorgingsroutine

Mijn reis naar een perfecte huid start begin 2021 met een intake bij DermaClinic in Utrecht met dr. Catherina Meijer. Ze vertelde mij dat haar huidverzorgingslijn C-ME is ontstaan vanuit haar visie dat een mooie, gezonde huid mensen helpt om de innerlijke schoonheid te benadrukken. ‘’Met cosmetische behandelingen kun je een mooi resultaat boeken maar zonder goede huidverzorging laat je nog wel een kans liggen namelijk die van een jeugdige uitstraling.’’ Deze holistische benadering van schoonheid spreekt mij enorm aan.

intakegesprek voor huidverzorging op maat

Een onrustige huid met couperose

Catherina luisterde naar mijn verhaal en keek kritisch naar mijn huid met couperoseklachten. Ik kreeg te horen dat er mooie resultaten behaald konden gaan worden maar dat er wel commitment van mijn kant nodig zou zijn voor het strikte C-ME protocol.

Een uitgebreide huidverzorgingsroutine op maat

Mijn C-ME huidverzorgingsroutine is erg uitgebreid en ik heb een aparte routine voor de ochtend en avond. Om er zeker van te zijn dat ik geen fouten maak, heb ik alle producten op de juiste volgorde in mijn badkamerkast gezet. Het C-ME protocol bestaat uit 3 stappen: cleanse & prepare, boost en protect & prevent.

c-me skincare huidverzorgingsproducten

Ochtendschema

Ik start de ochtend met de Vivid Scrub. Een krachtige scrub die dode huidcellen en schilfers vermindert en verstopte porien voorkomt. Ik vind de scrub fijn in gebruik. Het zuur in de scrub ervaar ik als een lichte tinteling en huidvelletjes worden goed verwijderd. Daarna was ik mijn gezicht met de Deep Cleanser. Een effectieve cleanser die goed reinigt en mijn gezicht niet uit laat drogen. Dan is het tijd voor de ‘prep’ fase met de Clarifying Pads. Deze pads zijn doordrenkt met verschillende zuren die zorgen voor de afremming van onzuiverheden en een betere opname van werkzame stoffen. Ik heb van nature een droge huid met een lage talgproductie. Daardoor voelde ik me niet genoodzaakt om de pads te gebruiken maar omwille van de test heb ik ze wel elke dag gebruikt. Tot slot gebruik ik de Daily Exfoliant. Bij het aanbrengen van de exfoliant voel ik mijn huid direct prikken maar het effect is enorm! Mijn huid glanst. Vervolgens breng ik in de boost-fase de Retinol Bright Skin aan. Dagelijks retinol gebruiken is nieuw voor mij. Ik ben me ervan bewust dat ik erg voorzichtig moet zijn met zonlicht en mijn SPF niet mag vergeten. Tot slot gebruik ik in de protect & prevent-fase het Anti-Oxidant Day serum en de Rebalance crème. Beide producten zijn lekker zacht en zalig voor je huid na al die pittige producten. De Rebalance voelt aan als een blusmiddel. Grappig genoeg merk ik dat hoe meer mijn huidconditie verbeterd, hoe minder van de Rebalance ik hoef te smeren. Overdag gebruik ik als laatste nog de UV Protector 30. Een prettige SPF in een handzame tube.

Avondschema

In de avond reinig ik mijn gezicht met de Deep Cleanser en neem ik mijn huid daarna af met de Clarifying Pads. Vervolgens breng ik om de nacht het Peptide Night Serum en Retinol Plus Night Serum aan. In eerste instantie was ik niet zo dol op het Peptide Night Serum omdat mijn huid er strak van werd en ik last kreeg van droge ogen. Na de ochtendroutine was dat gevoel weer weg. Het heeft te maken met het laten wennen van je huid aan de nieuwe producten en de werkzame stoffen in de huidverzorgingsroutine.

Uiteindelijke resultaat na zes maanden

Na zes maanden kan ik zeggen dat mijn huid de jeugdige glans terug heeft die ik ken van 20 jaar geleden. De pigmentvorming die ik had is duidelijk verminderd. Mijn huidconditie is onwaarschijnlijk goed en ik heb geen enkele behoefte meer om mijn droge huid te voeden zoals ik eerst had. Een jaar geleden twijfelde ik nog of ik botox moest proberen voor mijn rimpels maar deze zijn duidelijk minder diep geworden. Gedurende de afgelopen maanden is mijn huid altijd goed gemonitord door middel van maandelijkse controles bij DermaClinic in Utrecht. Het resultaat is zo verbluffend, ik heb dit werkelijk nog nooit ervaren!

Lees het hele verhaal van Sabine op Beautyjournaal.