Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Huidtherapeut Suzanne legt uit waarom een goede huidverzorgingsroutine belangrijk is

Een gezonde huid; kent geen problemen! Met C-ME Skincare kun je beginnen aan je huidverbeteringstraject, startend met een goede routine! Maar hoe doe je dat? Vandaag de dag zijn er zoveel opties en krijgen wij als behandelaren vaak te horen dat cliënten door de bomen het bos niet meer zien. In dit artikel leg ik uit hoe je jouw huidverbeteringstraject kunt starten, welke skincare je kunt inzetten en hoe een skincareroutine je daarbij zal ondersteunen.

Waarom goede skincare belangrijk is

Hoewel veel behandelingen in de praktijk een fantastisch hulpmiddel zijn om jouw doel te bereiken, wordt het eindresultaat van de klinische behandelingen sterk beïnvloed door wat thuis aan skincare wordt gebruikt. Niet alleen tijdens, maar vooral voorafgaand de behandeling is het belangrijk om de huid voor te bereiden. Dit kan bijvoorbeeld het behandeltraject & down time (de tijd na de behandeling waarin je nog last kan hebben van onder andere schilfering, roodheid of zwelling) drastisch verkorten. Actieve skincare als hoofdzaak in dagelijks gebruik of een behandeltraject; een effectieve skincare routine zorgt ervoor dat de klinische behandeling beter door je huid verwerkt wordt. Dat biedt meer en langduriger resultaat na de behandelingen. Maar ook vanuit huis begeleiden we je graag in het aangaan van een effectieve huidverbeterend traject. Lees verder hoe we dat doen!

Onze C-ME Skincare

Met de bundeling van jarenlange klininische ervaring van Cosmetisch arts dr. Catharina Meijer, is een huidverzorgingslijn genaamd C-ME skincare ontwikkeld. De producten van C-ME Skincare vormen samen één routine die geschikt is voor elke huidsoort. Daarnaast is dit de enige cosmetica lijn waarvan wij met zekerheid kunnen zeggen dat we resultaten garanderen. Hoe doen we dat? Elke start wordt binnen DermaClinic ondersteund met het meten van de resultaten, zowel van onze thuisverzorging en de in de salon ondergaande behandelingen. We maken bij ieder bezoek foto’s om de voortgang te meten. Zo zijn we er zeker van dat er met een goede dagelijkse C-ME Skincare routine thuis resultaten behaald worden, die zonder producten nooit behaald kunnen worden. Een goede basis ligt al in onze 3 stappen reiniging en het gebruik van een goede premium verzorging als Rebalance.

C-ME Skincare: Rebalance

Een skincare routine afgestemd op jouw huidbehoefte

Hoe zich dit vertaalt in jouw persoonlijke plan van aanpak, is dat wij vaak niet meteen de salonbehandeling inzetten. Je hoeft de huidverzorgingsproducten die je al hebt ook niet weg te doen maar zet deze tijdens het behandeltraject even in de kast. Nadat je bent gestart met jouw C-ME skincare pakket, krijgt je kosteloos (online) begeleiding van mij of één van onze andere huidtherapeuten. De begeleiding helpt ons om de voortgang in jouw huidtransitie vast te leggen en zodat je jouw vragen kunt stellen. Schrik niet; er kunnen bijwerkingen gaan ontstaan; met name onze Retinol producten hebben een diepere werking en zijn medisch van ingrediënt formuleringen. We zijn bereikbaar en kunnen je geruststellen dit hoort bij een huidtransformatie in de startfase. Juist daarom kijken we graag met je mee. Na 2-4 weken is de huid gewend aan de nieuwe productroutine, en jij ook aan de ochtend en avond routine van C-ME Skincare. Het resultaat? Een gezonde, nieuwe, stralende huid!

Ben je nieuwsgierig geworden? Plan online een gratis consult in bij een van onze huidtherapeuten in een vestiging bij jou in de buurt of online vanuit huis!