Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Huidtherapeut Suzanne legt uit waarom een goede huidverzorgingsroutine belangrijk is

Beginnen aan je huidverbeteringstraject, hoe doe je dat? Vandaag de dag zijn er zoveel behandelopties en krijgen wij als behandelaren vaak te horen dat cliënten door de bomen het bos niet meer zien. In dit artikel leg ik uit hoe je je huidverbeteringstraject kunt starten.

Waarom goede huidverzorging belangrijk is

Hoewel veel behandelingen in de praktijk een fantastisch hulpmiddel zijn om jouw doel te bereiken, wordt het eindresultaat van de behandelingen sterk beïnvloed door wat thuis aan skincare wordt gebruikt. Niet alleen tijdens, maar vooral voorafgaand de behandeling is het belangrijk om de huid voor te bereiden. Dit kan bijvoorbeeld de down time (de tijd na de behandeling waarin je nog last kan hebben van onder andere schilfering, roodheid of zwelling) verkorten en ervoor zorgen dat de behandeling beter door je huid verwerkt wordt. Dat zorgt ervoor dat de behandelingen an sich meer effect hebben en na de behandelingen zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Op de lange termijn zal dit voor jou uiteindelijk tijd en geld besparen omdat je dan minder snel terug hoeft naar de praktijk voor een touch-upbehandeling.

Huidverzorgingsproducten waarmee wij werken

Door de jarenlange ervaring van dr. Catharina Meijer, is de huidverzorgingslijn C-ME skincare ontwikkeld. Alle producten van C-ME vormen samen één routine die geschikt is voor elke huidsoort. Ook is dit de enige lijn waarvan DermaClinic zeker weet dat dit de resultaten van de in de salon ondergaande behandelingen niet tegenwerkt. In tegendeel zelfs: met een goede huidverzorgingsroutine thuis kunnen resultaten behaald worden die zonder producten nooit behaald kunnen worden. 

Een huidverzorgingsroutine afgestemd op jouw huid

Hoe zich dit vertaalt in jouw traject, is dat wij vaak niet meteen de salonbehandeling inzetten. Je hoeft de huidverzorgingsproducten die je al hebt ook niet direct weg te gooien maar zet deze tijdens het behandeltraject even in de kast. Nadat je een C-ME skincare pakket hebt aangeschaft, krijgt je begeleiding van mij of één van onze andere huidtherapeuten. De begeleiding helpt ons om de voortgang vast te leggen en om jouw vragen te kunnen beantwoorden. Na 4 weken is de huid gewend aan de nieuwe producten, waarna de afgesproken behandelingen van start kunnen gaan. Het resultaat? Een nieuwe, stralende huid!

Ben je nieuwsgierig geworden? Plan een gratis consult in bij een van onze huidtherapeuten in een vestiging bij jou in de buurt of online vanuit thuis!