Gratis persoonlijk advies en stappenplan
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Huidverjonging

Fijne lijntjes, diepere rimpels, volumeverlies… De actieve ingrediënten van C-ME stimuleren huidverjonging, verbeteren de huidtextuur en vertragen het verouderingsproces.


De sterren binnen dit protocol zijn de twee Night Serums.


Het C-ME Retinol Plus Night Serum geeft je huid een verstevigende boost. De formule met 0,5% retinol en antioxidanten maakt de huid steviger en veerkrachtig. Het verbetert de huidstructuur- en kleur. Dit serum helpt actief huidveroudering en UV-schade te herstellen.

Dr. Catharina Meijer: ”Een product geeft écht versteviging en verstrakking wanneer het diep in de huid dringt; in de lederhuid. Dit serum bevat een hoge concentratie retinol waarmee de fibroblasten worden gestimuleerd.”

Een gevoelige huid kan soms te heftig reageren op retinol (schilfering, roodheid). Ons Night Serum met 0,1% retinol is milder, maar net zo krachtig tegen huidveroudering. Het C-ME Peptide Night Serum is een diepwerkend anti-agingserum met peptiden. Het herstelt de huid – óók de diepergelegen huidlagen. Peptide Night Serum verbetert de huidelasticiteit, maakt de huid egaal en heerlijk zacht. Good night!