Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Huidverzorging

Een gezonde, mooie en jonge huid begint bij de juiste huidverzorging. De C-ME-producten binnen dit protocol houden de huid gezond en voorkomen (de eerste tekenen van) huidveroudering.


Door te reinigen en beschermen werk je dagelijks aan een mooie, gezonde huid.


Naast de producten voor dagelijkse reiniging en bescherming (Deep Cleanser, Vivid Scrub, Clarifying Pads en UV Protector SPF 30) maak je met deze twee verzorgingsproducten het verschil.

C-ME Anti-Oxidant Day Serum zit vol antioxidanten en peptiden die beschermen tegen huidveroudering, oxidatieve huidbeschadiging en UV-schade. Het vermindert rimpels en lijntjes en biedt bescherming tegen toekomstige huidbeschadiging. Een absolute must-have.

Je huid optimaal hydrateren en kalmeren? C-ME Rebalance is ontwikkeld om te herstellen en bevat volop kalmerende ingrediënten die de huidbarrière versterken. De lichte textuur maakt het een ideale moisturizer voor ieder huidtype..

Verzorgen in 3 stappen

Met de juiste huidverzorgingsstappen wordt je mooie huid nog mooier. Volgens dr. Catharina Meijer bestaat een huidverzorgingsroutine uit in ieder geval drie stappen:
Cleanse & PrepareBoostProtect & Prevent

Alle producten in de winkelmand