Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

‘‘Ik merkte meteen dat mijn huid door C-ME skincare echt aan het werk wordt gezet’’

Inge (50 jaar) gebruikt sinds kort C-ME skincare. Ze is getrouwd, heeft twee kinderen en is werkzaam in een managementfunctie. Ze is op zoek naar een skincare routine voor een mooie huid vanaf 50 jaar.

Update – 31 maart 2021 –

Ik ben bij Iris geweest voor een check-up. Het gaat heel goed: mijn huid is frisser en stráált. Het schilferen is inmiddels gestopt, dat heeft maar even geduurd. Ook de rood- en droogheid zijn verleden tijd. Hier moet je even doorheen; dit werd mij tijdens de intake verteld en dat klopt ook.  

Bijstellen protocol

Ik ben trouw aan mijn protocol, het is echt een routine geworden. Iris heeft op basis van mijn ervaring en na het bekijken van mijn huid een paar dingen gewijzigd. Zo gebruikte ik eerst twee tot drie pompjes van de exfoliant. Maar omdat de substantie zo makkelijk uitsmeert, is één pompje genoeg. Ook mocht ik opbouwen met de retinol. Die gebruikte ik om de twee dagen in de avond maar inmiddels is dat om de dag, mijn huid kan dat nu hebben. En ik gebruik de pads niet meer in mijn hals. De huid is daar namelijk wat dunner en gevoeliger en de poriën hoeven op die plek ook niet verkleind te worden.  

Waarmaken verwachtingen

 Ik heb geen favoriet C-ME-product. Het ene activeert terwijl het andere verzacht. Juist de samenhang tussen de verschillende producten vind ik de meerwaarde van deze skincarelijn. Ik ben heel blij dat ik C-ME ben gaan gebruiken, het maakt de verwachtingen tot nu toe meer dan waar.’ 

Update – 2 februari 2021

Recent heb ik DermaClinic in Utrecht bezocht. Een vriendin van mij is al langer client en heel positief. Ik heb een normale huid en nooit een echte skincare routine gehad. Ik ben altijd op zoek naar behandelingen en producten die me een frisse en gezonde teint geven. Door de jaren heen is mijn huid wat doffer en matter geworden en dat vind ik jammer.

Maatwerk in skincare

Ik werd welkom geheten door cosmetisch arts Catharina Meijer en huidtherapeut Iris. Catharina vertelde mij over haar nieuwe skincare-lijn: C-ME. De producten zetten je huid aan het werk voor een goede huidconditie. Sinds enige tijd gebruik ik ook botox in mijn fronsrimpel. De producten van C-ME ondersteunen de werking van de botox en maken het effect duurzamer, aldus Catharina. Dit sprak mij meteen aan.

Skincare protocol

Mijn huid werd onder de loep genomen en ik kreeg advies op maat. Ik ben op een protocol gezet: in de ochtend gebruik ik onder meer de cleanser, scrub, pads, exfoliant en een zonnebescherming. In de avond gebruik ik opnieuw de cleanser en de pads en twee serums, één met peptide en één met retinol. Voor een optimaal effect is het belangrijk dat je de stappen nauwkeurig volgt.

Huidvernieuwing door juiste producten

Ik ben een week geleden begonnen en merkte direct verschil. Mijn huid is gaan schilferen en voelt daardoor wat droog en gevoelig aan. Dit komt omdat het proces van huidvernieuwing gaande is. Ook is mijn huid beter doorbloed. Ik ben heel benieuwd hoe het er over een aantal weken uitziet.

Begeleiding huidtherapeut DermaClinic

Bij mijn vriendin, die al wat langer de skincare van C-ME gebruikt, zie ik dat haar huid na een paar weken rustig is geworden en ‘voller’ oogt. Over twee weken ga ik weer langs DermaClinic voor een check en wordt er bepaald of we doorgaan met het protocol of dat het eventueel bijgesteld wordt. Ik vind het heel fijn dat ik zo intensief begeleid word, mijn huid is in goede handen!’

Over enkele weken zie je de eerste update van Inge.