Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

‘Ik sta echt versteld van het effect op mijn huid.’

Pieter, 57 jaar: ‘Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik er best wat jonger uit wil zien. Ik wil een jongere huid, maar wel zonder dat daar spuiten of messen aan te pas komen. Via mijn vrouw hoorde ik over C-ME skincare. Je zou je huid met deze producten jonger kunnen smeren. Nou dat wilde ik wel proberen.

Update – 20 oktober 2021 –

De positieve reacties vanuit mijn omgeving hebben voor mij echt het verschil gemaakt en het resultaat is overduidelijk. Ik gebruik de C-ME producten nog steeds al sla ik op vakantie weleens een stap over.

Rustigere huid

In de eerste paar weken na de start van het C-ME protocol, merkte ik al dat mijn huid een stuk rustiger werd. Ik had minder pigmentvlekjes en geen last meer van een rode en schilferende huid. Na ongeveer een maand had ik zelfs wat minder rimpels.

Persoonlijk protocol

Voor mij als man was het even wennen om mij te moeten houden aan zo’n strikt protocol van 7 stappen in de ochtend en 4 in de avond. Ik vond het nogal wat tijd vergen omdat ik niet gewend ben om zo begin te zijn met huidverzorgingsproducten. Na een tijdje zat het al wel in mijn systeem en had ik mijn routine erin gevonden.

Update – 19 mei 2021 –

Mijn huid blijft maar egaler, mooier en strakker worden. Af en toe baal ik van de tijd die het stappenplan kost, vooral in de ochtend. Soms heb ik er geen zin in, maar dat is eerder uitzondering dan regel. Ik ben nog steeds heel tevreden over het resultaat dus het is me de tijdsinvestering waard.

Progressie

Ik ga eens in de drie weken naar DermaClinic voor controle. De huidtherapeuten zijn ook erg enthousiast over de progressie die ik heb geboekt.

Minder Pigment

Nu de zon zich weer laat zien, smeer ik nog grondiger met een factor. Ik wil tenslotte niet dat het pigment dat zo duidelijk verminderd is, weer terugkomt. Ik ben me door deze huidverzorgingsroutine veel bewuster geworden van de invloed die ik zelf heb op de conditie van mijn huid. Ik ga dus zeker door met C-ME.

Update – 31 maart 2021 –

Complimenten zijn leuk

Het gaat nog steeds heel goed. Het volgen van het stappenplan is echt routine geworden. Maar het mooiste is dat ik steeds vaker complimenten krijg.  

Voorheen werd ik wakker met een huid die een beetje hing. Tegenwoordig voel ik als ik opsta dat mijn huid wat trekt, strakker zit als het ware. Ik zie niet alleen dat C-ME werkt, ik voel het ook. Heel soms schilfert er nog een plekje, maar dit mag eigenlijk geen naam hebben. 

Ik heb geen favoriet product, juist de combinatie werkt goed. Er zijn wel twee producten die ik wat minder fijn vind: de pads en de exfoliant. Omdat mijn huid prikt als ik ze gebruik. Dat is denk ik vooral een probleem bij mannen, omdat wij ons gezicht scheren en de huid hierdoor tijdelijk wat gevoeliger wordt. Van de retinol, naar mijn mening het effectiefste product, ben ik van 0,25% naar 1% gegaan. Dit kan mijn huid goed hebben. Ik ben zeer tevreden en ga zeker door!’  

Update – 1 februari 2021

Huidverzorging man

Voordat ik met C-ME begon, deed ik niet zo veel aan huidverzorging. Ik waste mijn huid onder de douche en deed een balsem op na het scheren. Verder gebruikte ik om de zoveel weken een scrub. Dat was het wel zo’n beetje.

Zonschade van vroeger

Tijdens de intake in Zwolle werd mijn huid geanalyseerd door de schoonheidsspecialist Nathasja. Ik heb veel sproeten, die het resultaat zijn van zonschade. Vroeger was smeren met een SPF nog geen must zoals nu. Ik kreeg uitleg over de producten van C-ME en wat ze voor mijn huid kunnen betekenen: pigment verminderen en mijn huid verjongen en verbeteren.

Jongere mannenhuid

In de ochtend volg ik zeven stappen, in de avond vier. Dat is even wennen, ik ben zo’n twintig minuten langer bezig dan normaal. Maar het is het me waard. Ik ben pas een paar weken bezig en mijn huid ziet er nu al zeker vijf jaar jonger uit. De pads en de exfoliant zijn het heftigst, die producten prikken nogal. Maar dat doet aftershavebalsem ook.

Huidverjongeringskuur

Ik zie het als een huidverjongingskuur, waarbij de huid eerst moet vervellen voordat hij zich vernieuwt. Het schilferen en de roodheid duurden bij mij een paar dagen, toen was het voorbij. Het is net als bij reptielen: die werpen ook regelmatig hun huid af, denk ik.

Mooie huid

Al met al vind ik het goed vol te houden. Wat is een investering van vijftien minuten in de ochtend en vijf in de avond als het een gezicht oplevert dat er jaren jonger uitziet? Ik sta echt versteld van het effect. Ik ben erg benieuwd hoe mijn huid er over een paar maanden uitziet.