Gratis persoonlijk advies en stappenplan
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

‘Ik sta echt versteld van het effect op mijn huid.’

Pieter, 57 jaar: ‘Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik er best wat jonger uit wil zien. Ik wil een jongere huid, maar wel zonder dat daar spuiten of messen aan te pas komen. Via mijn vrouw hoorde ik over C-ME skincare. Je zou je huid met deze producten jonger kunnen smeren. Nou dat wilde ik wel proberen.

Update – 1 februari 2021

Huidverzorging man

Voordat ik met C-ME begon, deed ik niet zo veel aan huidverzorging. Ik waste mijn huid onder de douche en deed een balsem op na het scheren. Verder gebruikte ik om de zoveel weken een scrub. Dat was het wel zo’n beetje.

Zonschade van vroeger

Tijdens de intake in Zwolle werd mijn huid geanalyseerd door de schoonheidsspecialist Nathasja. Ik heb veel sproeten, die het resultaat zijn van zonschade. Vroeger was smeren met een SPF nog geen must zoals nu. Ik kreeg uitleg over de producten van C-ME en wat ze voor mijn huid kunnen betekenen: pigment verminderen en mijn huid verjongen en verbeteren.

Jongere mannenhuid

In de ochtend volg ik zeven stappen, in de avond vier. Dat is even wennen, ik ben zo’n twintig minuten langer bezig dan normaal. Maar het is het me waard. Ik ben pas een paar weken bezig en mijn huid ziet er nu al zeker vijf jaar jonger uit. De pads en de exfoliant zijn het heftigst, die producten prikken nogal. Maar dat doet aftershavebalsem ook.

Huidverjongeringskuur

Ik zie het als een huidverjongingskuur, waarbij de huid eerst moet vervellen voordat hij zich vernieuwt. Het schilferen en de roodheid duurden bij mij een paar dagen, toen was het voorbij. Het is net als bij reptielen: die werpen ook regelmatig hun huid af, denk ik.

Mooie huid

Al met al vind ik het goed vol te houden. Wat is een investering van vijftien minuten in de ochtend en vijf in de avond als het een gezicht oplevert dat er jaren jonger uitziet? Ik sta echt versteld van het effect. Ik ben erg benieuwd hoe mijn huid er over een paar maanden uitziet.

Over enkele weken zie je de eerste update van Pieter.