Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

In drie stappen een mooie huid volgens dr. Catharina Meijer

Voor een gezonde, stralende en mooie huid heb je geen arsenaal aan producten nodig. Een aantal kwalitatieve basisproducten zijn dé sleutel naar een mooie en jeugdige huid. Waar die basis uit bestaat? Goed reinigen, verzorgen en beschermen met hoogwaardige ingrediënten. Met deze drie C-ME-stappen zit je altijd goed.

Cleanse & Prepare: goed reinigen is het halve werk

Uit hoeveel stappen je skincare routine ook bestaat; geen routine is compleet zonder een grondige reiniging. Dr. Catharina Meijer: “Niets zo belangrijk als goed reinigen. Door de poriën diep te reinigen, hou je ze vrij van talg en vuil en kan je huid werkstoffen uit serums en crèmes beter opnemen.” Naast cleansen houdt dagelijks exfoliëren de talgproductie in balans, wordt huidvernieuwing gestimuleerd en geeft een exfoliant je een zachte, gladde huid. De luxueuze en effectieve reinigingsproducten van C-ME zijn geschikt voor ieder huidtype en mild genoeg om ’s ochtends en ’s avonds te gebruiken.

In de Cleanse & Prepare-lijn vind je de volgende producten:

 • Deep Cleanser
 • Vivid Scrub
 • Clarifying Pads
 • Daily Exfoliant

Boost: verzorg je huid met ingrediënten die écht werken

Een gereinigde huid is klaar voor een activerend serum en een krachtige boost. Wil je je huid een plezier doen en écht resultaat zien? Kies dan voor producten met hoogwaardige stoffen in hoge doseringen. De producten van C-ME Skincare zitten boordevol beschermende, hydraterende peptiden, waaronder antioxidanten en vitamines die tekenen van huidveroudering en pigmentatie tegengaan. Dr. Catharina Meijer: “Een onmisbare stof voor iedereen die aan huidverbetering en -verjonging wil werken is retinol. Niet voor niets vind je een hoge concentratie retinol in de Boost-producten van C-ME.” Gebruik een volledig retinol protocol alleen na contact met onze skincare professionals en kies overdag voor een goede zonbescherming tegen UvA en UvB. Retinol maakt de huid namelijk ontvankelijker voor UV-straling. Laat je goed informeren en (online-)coachen door ons!

In de Boost-lijn vind je de volgende producten:

 • Retinol Bright Skin 1%
 • Retinol Bright Skin 0,25%
 • Retinol Plus Night Serum
 • Vitamine C Serum 20%

Protect & Prevent: bescherm je huid tegen invloeden van buitenaf

De key tot een mooie, jeugdige huid is een dagelijkse bescherming. Tegen UV-A en UV-B-stralen, tegen blauw licht, maar ook tegen andere schadelijke invloeden van buitenaf, zoals fijnstof. Door je huid te verzorgen met antioxidanten en SPF 30 bescherm je je huid tegen huidveroudering en zonschade. Dr. Catharina Meijer: “Een goede UV-beschermer hoort absoluut bij de producten die je dagelijks moet gebruiken. Het houdt je huid langer gezond, sterk en mooi.” Kies altijd voor minimaal SPF 30; deze SPF houdt bij voldoende smeren zo’n 97% van de UV-stralen tegen. Hierdoor blijft je huid langer mooi en ga je pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes tegen.

In de Protect & Prevent-lijn vind je de volgende producten:

 • Anti-Oxidant Day Serum
 • Rebalance
 • UV Protector SPF 30
 • Peptide Night Serum

Over DermaClinic en dr. Catharina Meijer

Dr. Catharina Meijer is oprichter van landelijke kwaliteitsketen van cosmetische klinieken DermaClinic, voorzitter van de beroepsvereniging voor cosmetisch artsen NVCG, en dé voorvechtster van kwaliteitsverbetering en erkenning van de cosmetische geneeskunde. Dit laatste leidde eerder al de totstandkoming van de opleiding tot cosmetisch arts en de titelbescherming van cosmetisch artsen. Hiertoe werkte zij als voorzitter van de NVCG in de afgelopen zeven jaar intensief samen met de overheid en andere medische disciplines. Meijer is gedreven om kwalitatief hoogwaardige cosmetische behandelingen voor iedereen bereikbaar te maken zodat meer mensen eruit kunnen zien zoals zij zich voelen. DermaClinic staat dan ook voor maximaal resultaat zonder ingrijpende operaties. Dr. Catharina Meijer en haar collega’s werken alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Lees meer over DermaClinic >