Gratis persoonlijk advies en stappenplan
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Met C-ME wil ik voor eens en altijd afrekenen met mijn acnehuid’

In deze serie volgen wij Robin. Hij is 31 jaar, getrouwd en een zoontje van vier jaar oud. In zijn puberteit heeft hij erg veel last van acne gehad.  Robin gebruikt sinds kort de producten van C-ME skincare. Hij heeft geen ervaring met andere behandelingen of skincare producten.

Update 13 januari 2021

Voorgeschreven producten bij acne littekens

Ik gebruik sinds mijn bezoek in december de volgende C-ME producten:

  • Deep Cleanser
  • Vivid Scrub
  • Clarifying Pads
  • Daily Exfoliant
  • Anti-Oxidant Day Serum
  • Retinol Bright Skin 0,25%
  • Retinol Plus Night serum

Sommige producten gebruik ik alleen ‘s ochtends, andere zowel in de ochtend als avond. Het is belangrijk om hierbij de juiste volgorde aan te houden. 

10 minuten eerder uit bed

Het volgen van het C-ME protocol vergt wel een investering, zowel in tijd als in geld. Ik zet mijn wekker nu wel 10 minuten eerder, maar na enkele weken gebruik ben ik al zo enthousiast dat ik het er graag voor over heb. De voortgang wordt nauwlettend in de gaten gehouden via mijn persoonlijke huidtherapeut Anne. Zij bekijkt hoe de huid eruitziet en of het protocol eventueel aangepast moet worden. 

Oude acnelittekens

Ik was erop voorbereid dat mijn huid de eerste weken rood en schilferig zou worden. Dit is bij mij niet gebeurd. Ik begreep dat dit bij een mannenhuid vaker het geval is. Ik volg dit protocol nog een aantal maanden en dan wordt beoordeeld of mijn huid nog een aanvullende behandeling nodig heeft, zoals een peeling of laser treatment. Oude acnelittekens kunnen namelijk erg hardnekkig zijn volgens Anne. Toch vind ik mijn huid er al beter en gezonder uitzien. Ook mijn partner zegt dat ik meer kleur heb.

Goed vol te houden

Tot nu toe houd ik mijn nieuwe skincare routine goed vol. Ook ben ik erg te spreken over de specialisten van DermaClinic: ze zijn duidelijk en deskundig. Ik kan niet wachten totdat het optimale effect van de producten zichtbaar is!

Foto’s 11 januari 2021

Update 23 december 2020

In mijn pubertijd had ik veel last van puistjes. Ik heb een zware roaccutane-kuur gevolgd, maar dit had niet veel effect. Hetzelfde geldt voor producten van de drogist. Inmiddels ben ik de dertig gepasseerd. De jeugdpuistjes zijn verdwenen, maar zo nu en dan heb ik nog wel last van een ontsteking of plaatselijke uitbraak. Ook heb ik wat acnelittekens en een glimmende huid.

Beste versie van mezelf, zonder acne littekens

De intake, waarin ik huidadvies op maat kreeg, was met Dr. Meijer zelf. Het was een prettig gesprek. Mijn huid bleek er minder slecht aan toe te zijn dan ik zelf dacht. Wel begreep Catharina dat ik iets aan mijn acne(littekens) wil doen.

Cosmetisch arts thuis

Via-via ben ik bekend met DermaClinic en kreeg ik te horen over de nieuwe productlijn van Dr. Catharina Meijer; C-ME. Ik vond de tijd rijp om te beginnen met een volwassen verzorgingsroutine die mijn huid echt verbetert. Om voor eens en altijd af te rekenen met mijn acne.

Foto’s 23 december 2020