Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Vitamin C Serum 20%

De nieuwste aanwinst in de collectie van C-ME skincare is het Vitamin C Serum met 20% pure vitamine C! Het serum met hoge concentratie vitamine C vertraagt huidveroudering en voorkomt het ontstaan van pigmentvlekken. Ideaal om toe te voegen aan jouw C-ME skincare huidverzorgingsroutine. Perfect als voorbereiding van de huid op blootstelling aan de zon en om direct de weerbaarheid van de huid te verhogen.

Wat is vitamine C

Waarschijnlijk ben je de term vitamine C eerder tegengekomen want het is momenteel één van de meest populaire ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Vitamine C is een antioxidant die voorkomt in verschillende vormen en de ene vorm van vitamine C is de ander niet. De juiste vorm van vitamine C gecombineerd met de juiste ingrediënten in de juiste dosis, maakt het een krachtig middel tegen onder andere huidveroudering en pigmentvlekken. Mede bij herstellen (en nog beter) voorkomen van zonschade. Naast het feit dat je waarschijnlijk al vitamine C binnenkrijgt door het eten van verschillende soorten fruit zoals sinaasappel en grapefruit, profiteer je het snelst van de voordelen door het direct op de huid aan te brengen.

De voordelen van een vitamine C serum

Het C-ME skincare Vitamin C Serum 20% is een zeer intensief serum voor de huid. De hoge concentratie van 20% pure vitamine C is een ongekend in huidverzorgingsproducten. Ons nieuwe serum helpt kortgezegd pigmentatie te voorkomen, bestaande pigmentvlekken te verminderen en huidveroudering te vertragen. Daarnaast draagt het vitamine C serum ook bij aan de bevordering van een egale en frisse huid en beschermt het tegen invloeden van buitenaf die oneffenheden veroorzaken. Een ander belangrijk kenmerk is dat vitamine C huidveroudering tegengaat door bescherming te bieden tegen blootstelling aan de zon. Bovendien staat vitamine C erom bekend te zorgen voor een betere elasticiteit van de huid en ervoor te zorgen dat er minder vocht aan de huid ontsnapt. Vitamine C is mild voor de huid en kan door iedereen gebruikt worden.

Vitamine C in jouw huidverzorgingsroutine

Of je nu een normale, droge, vette of rijpe huid hebt, ieder huidtype is blij met vitamine C dankzij de bewezen verbeterende huideigenschappen. Om het vitamine C serum zo goed mogelijk door jouw huid op te laten nemen, gebruik je het serum het liefst in de ochtend. Zorg ervoor dat je gezicht gereinigd en voorbereid is voordat je het serum aanbrengt. In onze C-ME skincare routine breng je het vitamine C serum aan na het Anti-Oxidant Day Serum. Tot slot breng je daarna de UV-Protector aan.

Hoewel vitamine C voor elke huidtype gebruikt kan worden, kan het zijn dat je een licht prikkelend gevoel ervaart. Een gevoelige huid heeft tijd nodig om te wennen aan vitamine C maar na regelmatig gebruik verdwijnt dit gevoel. Onthoud ook dat het altijd belangrijk is om jouw huid te beschermen tegen UV-straling met een goede zonbescherming. Vergeet daarbij niet om elke twee uur bij te smeren zodat je ook goed beschermd blijft.

Over DermaClinic en dr. Catharina Meijer

Dr. Catharina Meijer is oprichter van landelijke kwaliteitsketen van cosmetische klinieken DermaClinic, voorzitter van de beroepsvereniging voor cosmetisch artsen NVCG, en dé voorvechtster van kwaliteitsverbetering en erkenning van de cosmetische geneeskunde. Dit laatste leidde eerder al de totstandkoming van de opleiding tot cosmetisch arts en de titelbescherming van cosmetisch artsen. Hiertoe werkte zij als voorzitter van de NVCG in de afgelopen zeven jaar intensief samen met de overheid en andere medische disciplines. Meijer is gedreven om kwalitatief hoogwaardige cosmetische behandelingen voor iedereen bereikbaar te maken zodat meer mensen eruit kunnen zien zoals zij zich voelen. DermaClinic staat dan ook voor minimaal resultaat zonder ingrijpende operaties. Dr. Catharina Meijer en haar collega’s werken alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Lees meer over DermaClinic >