Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Onzeker met acne

Schoonheidsspecialist Tamara vertelt vanuit haar ervaring meer over acne en hoe je dit kunt behandelen

“Ik heb al 10 jaar lang problemen met mijn huid en ik heb al veel dingen geprobeerd om mijn huid te verbeteren. Ik had weinig verwachtingen, maar het resultaat van de behandelingen en C-ME Skincare producten in een korte tijd (3 maanden) maken me zo blij! Ik ben benieuwd wat we in de toekomst nog meer kunnen bereiken!” – Tamara

Wat is acne?
Acne is een veel voorkomende huidaandoening die zich uit in ontstekingen rondom de huid van de talgklierfollikels. Acne kan ontstaan door verschillende factoren zoals hormonen, verhoogde talgafscheiding en verhoorning van de huid. Ook invloeden van buitenaf, zoals het gebruik van verkeerde make-up of cosmetica, hebben een negatieve invloed op acne. Door middel van een persoonlijk behandelplan en skincare routine is acne te behandelen.

Soorten acne
Er zijn veel verschillende soorten acne. De meest voorkomende kenmerken zijn de zogenaamde comedonen of mee-eters. De open comedonen (‘blackheads’) zijn vaak donker of zwart van kleur. Bij gesloten comedonen (‘whiteheads’) is de follikelopening volledig afgesloten, waardoor talg zich gaat ophopen en er witte bultjes zichtbaar worden. Wanneer een gesloten comedoon ontstoken raakt, ontstaat er een puistje. Vaak kleurt de huid rondom het puistje rood (erytheem). Bij zwaardere vormen van acne kunnen er pijnlijke infiltraten en bobbels ontstaan. Vaak zorgen deze voor acnelittekens.

Acne crème
Aangezien er zoveel soorten acne zijn, stellen we altijd een persoonlijk behandelplan op. Onze medisch specialisten kijken naar de oorzaak, de soort en ernst van de acne. Op basis van deze informatie stellen wij een behandelplan op voor een gezonde huid zonder acne en onzuiverheden. In veel gevallen maken we voor de behandeling van acne gebruik van de producten van C-ME Skincare. Indien nodig adviseren we daarnaast ondersteunende behandelingen, zoals de Dermapen en medische peelings in een van onze DermaClinic vestigingen.

BEKIJK HIER DE PRODUCTEN VAN HET ACNE BEHANDELPLAN

Acne behandeling
De medisch werkzame stoffen in C-ME Skincare dringen diep door in de huid en verbeteren de huid in de diepere lagen. De actieve werkstoffen stimuleren de huid bij de aanmaak van nieuwe en gezonde huidcellen. De huid maakt tijdens deze behandeling een aantoonbare transformatie door. De huid voelt tijdens dit proces steeds gladder en gaver en de acne verdwijnt. Na de transformatie is de huid weer stralend en vrij van onzuiverheden. De behandeling wordt voor een groot deel thuis uitgevoerd, onder begeleiding van een huidtherapeut.