Voor jouw natuurlijke schoonheid
Cosmeceuticals
Gratis verzending
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Over Felice Skincare

Felice Skincare staat voor huidverbetering door een integrale benadering bij huidproblematiek en als ondersteuning van huidtherapie en cosmetische behandelingen.

Felice Skincare is te koop via deze webshop en in de klinieken van De Huidkliniek. Heb je advies nodig? Kom dan gerust langs in een van de klinieken of stuur een WhatsApp naar 0882240300 en krijg online advies.

Felice Skincare is een complete lijn van cosmeceuticals

Onder de term cosmeceuticals valt huidverzorging met een extra dimensie aan (medische) werkstoffen. Deze medisch bewezen werkstoffen beschikken over een effectievere samenstelling dan basis cosmetica. Zo vind je in cosmeceuticals medische ingrediënten terug die in ‘gewone’ cosmetica niet gebruikt mogen worden. Cosmeceuticals zorgen ervoor dat je effectiever kunt zijn in het verbeteren van de huidkwaliteit.

5 meest voorkomende huidproblemen oplossen met Felice Skincare

Heb je last van acne, rimpels, roodheid, littekens of pigment? Felice Skincare heeft speciale sets ontwikkeld waardoor we gericht deze huidproblemen kunnen verminderen. In de klinieken van De Huidkliek komen we veel verschillende huidproblemen tegen. Met Felice Skincare worden deze huidproblemen effectief behandeld.

Huidprobleem 1: Rimpels

Felice Skincare heeft een professioneel retinol skincare programma ontwikkeld die uitstekend effect laat zien op korte en langere termijn. Een directe stevigheid op korte termijn en op langer termijn een egaal en zeer stevig huidresultaat. Daarnaast is de ingekapselde retinol in de Felice Skincare producten wetenschappelijk bewezen effectief bij huidverjonging en anti-ageing.

Huidprobleem 2: Pigment

Met een op maat gecreëerd protocol kan dit probleem zichtbaar veranderen. De huid zal met een skincare routine van Felice Skincare de extreme pigmentatie aanpakken en egaliseren. Pigmentvlekken worden zichtbaar zachter of verdwijnen, met een egale teint als resultaat. Wel is het belangrijk om je huid altijd te blijven beschermen met een goede UV-filter met UV-A UV-B en HEV. Dit zal ook in ieder skincare protocol worden geadviseerd.

Huidprobleem 4: Onzuiverheden en Acne

Helaas heb je om een huidprobleem op te lossen een integrale benadering nodig. Dat betekent dat een gezonde leefstijl, – voedingspatroon en een gedegen skincare routine – daarbij van belang zijn. Met een professioneel skincare product zal een huidprobleem zich sneller kunnen oplossen. Daarnaast zullen er geen risico’s ontstaan waarbij een verkeerd of te zwaar (thuis-)behandelingsprotocol (diepe) littekens kan veroorzaken. Felice Skincare heeft een professioneel acne skincare programma ontwikkeld dat een uitstekend effect laat zien op korte en langere termijn. Je ervaart directe vermindering van onzuiverheden en ontstekingen in de huid op korte termijn en op langer termijn een egaal en zeer glad huidresultaat.

Huidprobleem 4: Roodheid

Felice Skincare heeft een roodheid protocol waarbij er met een dagelijkse skincare routine snel een zichtbaar resultaat en een sterkere huid kan worden verwacht. Rode vlekjes verdwijnen en het opvlammen van een rode kleur komt niet meer voor. Een weerbare huid zonder branderig huidgevoel.

Huidprobleem 5: Littekens

Ook biedt onze Felice Skincare lijn een uitkomst voor het behandelen van onder andere chirurgische littekens, acnelittekens of littekens die zijn ontstaan nadat de huid is beschadigd. Onze producten bieden een effectieve oplossing om de wondgenezing en het herstel van de huid te bevorderen. Ook helpen de producten bij het aanpakken van de verkleuring door littekens en de huid weer te egaliseren.