Voor jouw natuurlijke schoonheid
Cosmeceuticals
Gratis verzending
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Pigment

Heb je last van pigmentvlekken? De producten van Felice Skincare, met onder meer krachtige retinol en antioxidanten, helpen pigmentgroei te remmen en je huid weer een egale en frisse teint te geven.


Pigment verminderen


Een gezonde, stralende huid is niet alleen een esthetisch doel, maar ook een weerspiegeling van onze algehele gezondheid. Helaas kunnen pigmentvlekken soms onze teint beïnvloeden, waardoor we ons minder zelfverzekerd kunnen voelen. Gelukkig is er goed nieuws – met het pigment protocol van Felice Skincare is het mogelijk om pigmentvlekken aanzienlijk te verminderen en een egale, heldere huid te bereiken.


Must-haves


Onze absolute must-haves bij het aanpakken van pigment zijn Felice Skincare Vitamine C Serum 20%, Felice Skincare Retinol Bright Skin 1% en Felice Skincare UV Protector SPF30 MATT. Het serum heeft een hoge dosering van 20% pure vitamine C en deze draagt bij aan het voorkomen van pigmentatie en het verminderen van aanwezig pigment. De Retinol Bright Skin is een krachtige antioxidantcrème met 1% retinol en 2% vitamine C en geeft je een egale en heldere huidskleur. Het verbetert de huidtextuur en geeft een gelijkmatige teint. Ten slotte biedt Felice Skincare UV Protector SPF30 Matt broad spectrum bescherming, waardoor verergering van hyperpigmentatie voorkomen wordt.

Reageert je huid met roodheid en irritatie op retinol 1%? Probeer dan eens onze Felice Skincare Retinol Bright Skin 0,25%. Bijkomend voordeel: je kunt het ook gebruiken voor je armen en benen.

Het behandelen van pigment met de producten van Felice Skincare wordt onderverdeeld in drie protocollen: de Starters set, de Complete set en de Uitgebreide set.


Pigment protocollen


START PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Retinol Bright Skin 1%
 3. UV Protector SPF30 Matt

VOLLEDIG PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Daily Exfoliant
 3. Retinol Bright Skin 1%
 4. Vitamine C Serum
 5. UV Protector SPF30 Matt

UITGEBREID PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Daily Exfoliant
 3. Retinol Bright Skin 1%
 4. Vitamine C Serum 20%
 5. Rebalance
 6. Anti-Oxidant Day Serum
 7. UV Protector SPF30