Voor jouw natuurlijke schoonheid
Cosmeceuticals
Gratis verzending
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Rimpels

Fijne lijntjes, diepere rimpels of volumeverlies in het gezicht, de hals of decolleté? De actieve ingrediënten in Felice Skincare stimuleren huidverjonging, verbeteren de huidtextuur en vertragen het verouderingsproces.


Rimpels verminderen


Om huidveroudering te verminderen en aan te pakken, zorgt het anti-rimpel protocol van Felice Skincare dat de bovenste laag van de huid – de opperhuid – dunner wordt. Hierdoor verminderen fijne lijntjes en krijg je weer een frisse en gezonde uitstraling. Daarnaast wordt de onderste huidlaag – de lederhuid – veerkrachtiger en steviger. Ook pakt dit protocol de pigmentvlekken mee, die vaak ontstaan tijdens het huidverouderingsproces.

Als je ouder wordt, vertraagd de aanmaak van nieuwe huidcellen. Dit proces wordt met de producten van Felice Skincare weer versnelt. Hoe uitgebreider het protocol, hoe meer huidverjongende effecten je gaat ervaren. Je krijgt een frisse en egale huid, je gezicht wordt zichtbaar gelift en rimpels vervagen.


Must-haves


De must-haves bij het aanpakken van rimpels zijn Felice Skincare Retinol Plus Night Serum, Felice Skincare Anti-Oxidant Day Serum en Felice Skincare Rebalance. Het Retinol Plus Night Serum werkt celvernieuwend en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine wat resulteert in een verstevigde huid. Het gebruik van retinol gaat vaak gepaard met bijwerkingen. Deze bijwerkingen zijn normaal en duiden op het begin van reparatie van de huid. Hierbij is de Rebalance de perfecte ondersteuning om in te zetten als herstellende, hydraterende en kalmerende crème. Ten slotte werkt de Anti-Oxidant Day Serum direct op de huidbarrière wat resulteert in een gezonde huid. Dit serum beschermt je beter tegen vrije radicalen en schadelijke stoffen van buitenaf.

Het behandelen van rimpels met de producten van Felice Skincare wordt onderverdeeld in drie protocollen: de Starters set, de Complete set en de Uitgebreide set.


Anti-rimpel protocollen


START PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Retinol Plus Night Serum
 3. Anti-Oxidant Day Serum

VOLLEDIG PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Daily Exfoliant
 3. Retinol Plus Night Serum
 4. Anti-Oxidant Day Serum
 5. UV Protector SPF30 Matt

UITGEBREID PROTOCOL

 1. Deep Cleanser
 2. Daily Exfoliant
 3. Retinol Plus Night Serum
 4. Vitamine C Serum 20%
 5. Rebalance
 6. Anti-Oxidant Day Serum
 7. UV Protector SPF30