Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Skincare Challenge | Curvacious’ ervaring met C-ME Skincare

22 april 2021

Op 1 februari ging Curvacious de Skincare Challenge met C-ME Skincare aan. “Ik heb twee maanden lang de producten volledig volgens het aangewezen protocol gebruikt en het is vandaag tijd voor het delen van mijn ervaring in deze uitgebreide review, inclusief mooie voor- en nafoto’s van mijn huid!”

We hebben vooraf besproken wat ik graag aan zou willen pakken. Voor mij kwamen hier 3 punten uit:

Pigmentvlekken. Deze zijn het afgelopen jaar al flink verminderd, maar nog altijd zichtbaar en ik stoor me hier persoonlijk best aan omdat ze me er vermoeider uit laten zien dan ik ben omdat ze precies onder mijn ogen/boven mijn jukbeenderen zitten en zo een donkere schaduw onder mijn ogen geven.

Reactieve huid. Mijn huid reageert heel snel op veranderende weers- en temperatuursveranderingen, bepaalde voedingsstoffen, ingrediënten in beautyproducten en aanraking. Dit zie je vervolgens terug in rode vlekken op vooral mijn wangen, kaken en voorhoofd.

Huidtextuur. Ondanks mijn goede huidverzorgingsroutine en het dagelijks exfoliëren heb ik, vooral op mijn wangen, last van wat kleine bultjes en een wat grovere huidtextuur. Iets dat ik eigenlijk al vanaf mijn tienerjaren heb en ik graag anders zou zien/voelen.

Qua pigmentvlekken leek het soms alle kanten op te gaan tijdens deze Skincare Challenge. De ene keer leken ze duidelijk lichter dan de andere keer, maar inmiddels weet ik ook dat – door de juiste ingrediënten – het pigment eerst ‘naar boven gehaald’ kan worden om vervolgens aan te pakken zodat het kan verminderen. Het is misschien wat lastig om vast te leggen op de foto’s, maar de pigmentvlekken lijken wat op te lossen; je ziet meer en meer eigen huid tussen de vlek doorschijnen.

Ook iets dat je niet goed op de foto’s kan zien, maar wat wél duidelijk veranderd is: hoe mijn huid aanvoelt. Deze voelt een stuk zachter (minder textuur) en een stuk strakker aan. Niet oncomfortabel of trekkerig, maar meer verstevigd en toch soepel.

Qua reactiviteit merk ik nog niet echt heel erg veel verbetering/verandering, maar twee maanden is dan ook nog relatief kort om dit echt aan te kunnen pakken. Mijn huid reageert nou eenmaal snel op bepaalde ingrediënten, aanrakingen, weers- en temperatuursveranderingen en bepaalde voedingsstoffen en dit heeft echt wel even tijd nodig om aan te kunnen pakken.

Wat je dan weer wél heel erg goed op de foto’s kan zien, is dat mijn huid na deze periode met C-ME Skincare producten vooral een heel erg mooie glow heeft gekregen. Na de eerste week begon mijn huid rood en trekkerig te worden en kreeg ik flink last van de retinol burn, inclusief velletjes en vlekken. Maar toen dit eenmaal weg begon te trekken begon ik flinke veranderingen te merken. Kijk nou, hoe heerlijk fris en stralend mijn huid oogt zónder make-up! Met ook duidelijk een verschil in meer gezonde kleur en minder roodheid.

Ik denk dat deze producten voor heel veel huidtypes heel erg mooie resultaten kunnen realiseren, zeker als het aankomt op huidverbetering en bij huidveroudering. Maar, ik denk niet dat iedereen hier zelf mee kan beginnen. Zeker wanneer je nog niet eerder producten met retinol of echt actieve werkstoffen hebt gebruikt. Dan raad ik echt aan om eens langs DermaClinic te gaan voor een vrijblijvend huidconsult met een eventueel productadvies. Zo weet je zeker dat je er echt het meeste uit zal halen als het aankomt op de uiteindelijke resultaten 🙂 Mocht je besluiten met de producten te gaan beginnen dan wordt er goed naar de conditie van je huid gekeken, een persoonlijk protocol (gebruiksadvies) met aangepast opbouwadvies opgesteld en worden er foto’s gemaakt van je huid gemaakt zodat je de voortgang heel duidelijk kan zien als je een volgende keer terugkomt voor een huidcheck.

Als skincarejunkie is het met mijn werk niet heel erg gemakkelijk om me voor zo’n langere periode als dit aan één merk te binden. Er komen nou eenmaal veel mooie merken en producten uit die ik graag wil testen! Maar aan de andere kant geeft het ook een soort rust en kan je zo écht goed zien wat de volledige overstap en commitment naar één merk voor je huid kan doen. Zo weet je in ieder geval echt waar een verschil, verandering of verbetering doorkomt. Kortom: heel erg leuk om te doen!

Lees het hele artikel op de website