Voor jouw natuurlijke schoonheid
Cosmeceuticals
Gratis verzending
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Waarom is een goede huidverzorgingsroutine belangrijk?

Een gezonde huid kent geen problemen! Met Felice Skincare kun je beginnen aan je huidverbeteringstraject, startend met een goede routine! Maar hoe doe je dat? In dit artikel leggen we uit hoe je jouw huidverbeteringstraject kunt starten, welke skincare je kunt inzetten en hoe een skincare routine je daarbij zal ondersteunen.

Waarom goede skincare belangrijk is

Hoewel veel behandelingen in de praktijk een fantastisch hulpmiddel zijn om jouw doel te bereiken, wordt het eindresultaat van de klinische behandelingen sterk beïnvloed door wat thuis aan skincare wordt gebruikt. Niet alleen tijdens, maar vooral voorafgaand de behandeling is het belangrijk om de huid voor te bereiden. Dit kan bijvoorbeeld het behandeltraject en de down time (de tijd na de behandeling waarin je nog last kan hebben van onder andere schilfering, roodheid of zwelling) drastisch verkorten. Actieve skincare als hoofdzaak in dagelijks gebruik of een behandeltraject, zorgt ervoor dat de klinische behandeling beter door je huid verwerkt wordt. Dat biedt meer en langduriger resultaat na de behandelingen.

Onze Felice Skincare

Met de bundeling van jarenlange klinische ervaring en het werken met verschillende skincare producten binnen de huidtherapie, is er doorontwikkeld op de huidverzorgingslijn Felice Skincare. Met de producten van Felice Skincare kunnen verschillende huidproblemen worden aangepakt, waaronder acne, rimpels, pigment, roodheid en littekens. Daarnaast is De Huidkliniek de enige kliniek waar Felice Skincare, naast de online webshop, verkocht wordt.