Gratis (online) persoonlijk huidadvies en stappenplan
Rechtstreeks uit onze DermaClinic vestigingen.
Gratis verzending bij bestelling vanaf €40,-
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

“Ik zie er nog steeds uit als mezelf, maar dan een net iets frissere versie”

Henny (60 jaar) woont in Apeldoorn en werkt in een hospice. Ze heeft drie kinderen en een kleinkind. Lang geleden heeft Henny een opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en ze is altijd erg geïnteresseerd gebleven in goede huidverzorging. Henny gebruikt sinds een paar maanden C-ME skincare en is recent voor de eerste keer behandeld met fillers.

Update – 20 mei 2021

Door de producten is de hoornlaag van mijn huid dunner geworden en krijgen onzuiverheden zelden meer een kans. Diepe ontstekingen heb ik sinds ik C-ME gebruik niet meer gehad. Daar ben ik ontzettend blij mee.

Subtiel effect

Het effect van de fillers is heel subtiel. Wat ik jammer vind, is dat ik door de coronamaatregelen veel minder mensen zie dan normaal en dat er minder gelegenheden zijn om te ‘shinen’ met mijn frissere voorkomen.

Moment voor mezelf

Ik zorg graag goed voor mezelf, het hele huidverzorgingsritueel is echt een momentje voor mezelf. Lange tijd focuste ik me in mijn skincare vooral op mijn acne, anti-aging had minder mijn aandacht. Dat je met C-ME meerdere huidbehoeftes tegelijk aanpakt, vind ik ideaal.

Update – 9 maart 2021

Ik heb vroeger acne gehad en daar heb ik littekens aan overgehouden. Twee keer per jaar onderga ik hiervoor bij DermaClinic een behandeling met de fractional laser. Nog steeds heb ik wel eens last van onzuiverheden en grove poriën. Ook heb ik wat pigmentvlekjes en zijn de rimpels en lijnen in mijn gezicht, hals en decolleté na de overgang een stuk dieper geworden.  

Boordevol werkzame stoffen

Liza, mijn schoonheidsspecialiste bij DermaClinic, vertelde me tijdens een behandeling over C-ME skincare. Door de grote hoeveelheid werkzame stoffen zoals vitamine C en A (retinol) zouden de producten zeer geschikt zijn voor mijn huid. Nu kun je met de juiste huidverzorging veel bereiken op het gebied van huidverbetering, maar rimpels verdwijnen er niet door. Catharina stelde daarom voor om de producten van C-ME te combineren met fillers voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Combinatie met injectables

Ervaring met fillers had ik nog niet. Wel heb ik jaren geleden in Turkije een botoxbehandeling laten doen. Dit resulteerde helaas in een hangend ooglid. Hierdoor was ik erg huiverig geworden voor injectables. Daarbij wil ik mijn mimiek absoluut niet verliezen vanwege mijn werk in een hospice. De reden dat ik toch heb ingestemd, is omdat Catharina een perfectionist is en altijd een natuurlijk effect nastreeft. Bij DermaClinic durfde ik het dus wel aan.

Reactie van de huid

Mijn huid, en dan met name die van mijn hals en decolleté, reageerde behoorlijk heftig toen ik begon met C-ME. Ik kreeg last van velletjes, roodheid en jeuk. Daarnaast voelde mijn huid strak aan. Niet fijn, maar wel een teken dat de producten hun werk doen. Ik gebruik overigens de hele lijn, omdat ik een aantal huidproblemen tegelijk wil aanpakken.  

Verschil snel merkbaar

De producten deden al snel hun werk. Mijn poriën zijn fijner en ik heb nagenoeg geen last meer van onzuiverheden. Ook mijn pigmentvlekjes zijn veel lichter. Foundation heb ik niet meer nodig. Ik ben het meest te spreken over de Retinol Plus Night, die is heel effectief tegen mijn onzuiverheden. En de Rebalance vind ik heel fijn omdat het product de velletjes en roodheid vermindert.

Huidverbetering en -verjonging 

De fillerbehandeling heb ik inmiddels ook ondergaan. Het is me 100% meegevallen, van pijn was geen sprake. De combinatie fillers en skincare van C-ME heeft voor zowel huidverbetering als -verjonging gezorgd. Mijn gezicht oogt iets voller en de lijnen zijn zachter, heel subtiel. Ik zie er nog steeds uit als mezelf, maar dan een net iets frissere versie.’